avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie

Am avut un accident de masina in iulie 2006 eu conducind masina care este pe numele sotiei.Am fost gasit vinovat si neavind rca bun de plata.Societatea de asigurari a dato in judecata pe sotie dar a pierdut.Acum mia venit pe numele meu o scrisoare de conciliere din partea societati de asigurari.Ce pot sa fac datimi un sfat
mergeti la conciliere, vedeti ce propunere primiti si apoi careti-ne sfatul.
O sa merg la conciliere cu urmatoarea propunere :sa dau un avans si restul in rate.Problema e daca nu sint de acord.
Este o dovada de buna-credinta sa mergeti la conciliere...vedeti ce zic ei si incercati si dvs. sa va spuneti punctul de vedere - insa daca a pierdut pe instanta in contradictoriu cu sotia, poate pierde si cu dv. (atunci nu mai trebuie sa platiti nimic)! B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am suferit un accident auto buniculmiti buniculmiti Intrebarea mea este urmatoarea: Masina mea a fost accidentata de un asigurat al unei firme.El mia dat RCA sa repar masina.Persoana mea este cu societatea ... (vezi toată discuția)
Dauna totala ContSters161836 ContSters161836 As vrea sa stiu si eu cum sa-mi recuperez dauna provocata de un sofer neatent in trafic. Masina mea mai micuta a fost facuta pilaf in partea din spate iar cei ... (vezi toată discuția)
Disputa politie-asigurator teodorescu madalina teodorescu madalina Buna ziua, Am avut un accident de circulatie pe 18 ian 2010 pe vremea aceea cu zapada multa si ghetata. Au fost implicate 4 masini in accident. Politia a spus ... (vezi toată discuția)