avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contributii pensie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contributii pensie

Am nevoie de o lamurire referitoare la contributiile varsate de catre angajatori in perioada dinainte de 2001. Mai precis, prima carte de munca a fost pierduta, am facut o a doua carte de munca fara a scoate adeverinte de vechime de la primele locuri de munca. Acum, as fi avut nevoie de adeverintele respective pentru dosarul de pensionare. Din pacate, nu am reusit pentru ca nici o institutie nu ma poate ajuta sa gasesc arhivele de care am nevoie desi e vorba despre institutii de stat. Am facut memorii la toate institutiile care am crezut ca ma pot ajuta sa rezolv aceasta situatie dar inutil. Perioada de dupa 2001 o pot regasi la casa de pensii insa unde pot cere dovada platii contributiilor pentru anii 1974 incoace. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Maria1_Buc , utilizator 18:26, 12 August 2018
Nu are nimeni un raspuns, nici macar o idee???????
Despre ce institutie este vorba ?
ICL Textila 1 si Notariatul de Stat al sectorului 3 a carei arhiva am gasit-o dupa mai bine de un an, la tribunalul Bucuresti insa in arhiva nu au gasit decat un singur stat de plata care nu ma ajuta cu nimic. Deci ar trebui sa existe si o alta modalitate de a dovedi ca s-au varsat banii la CASS, trebuie sa mai existe evidente undeva....
Buna ziua Dna.Flori. Ma numesc Maria am lucrat si eu la ICL Textila 1 si am cautat arhiva societati
dar nu am reusit sa o gasesc la fel ca si dumneavoastra.Deoarece doresc sa ma pensionez si va rog din suflet daca puteti sa i-mi dat un sfat cum ati ajuns la tribunalul Bucuresti si daca detin ei arhiva ICL Textila 1!?
Va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde pot obtine adeverinta venituri pentru periada lucrata la icl textia 1 anii 1983 - 1987? rodica1959 rodica1959 De unde pot obti e o adeverinta de venit pe periada lucrata la I C L textila 1 anii 1983- 1987? (vezi toată discuția)
Arhiva sentinte penale vechi puideurs puideurs Cine ma poate ajuta sa-mi spuna la ce arhiva gasesc o sentinta penala pronuntata in anul 1957 de Tribunalul Popular al Raionului 1 Mai Bucuresti ? (vezi toată discuția)
Informații grupa ii de muncã fea floreasca aiulianctin aiulianctin Bună ziua, Tatăl meu are 55 ani, a lucrat ca strungar la Fabrica de Elemente și Automatizări Calea Floreasca timp de 12 ani, apoi timp de 14 ani a ... (vezi toată discuția)