avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua. Tatal copilului meu este insurat si mai are doi copii. Nu vrea sa recunoasca paternitatea si nici sa ma sprijine financiar. Ce sanse am sa dea numele lui copilului si pensie alimentara daca lucreaza cu contract de munca dar in elvetia. Cum se calculeaza pensia alimentara daca are inca doi copii ? Cum ar trebui sa procedez?
~ Conținut șters la cerere ~
Aveti nevoie de stabilire de paternitate, exercitare autoritate si pensie de intretinere. Dosarul are nevoie de o expertiza ADN care e destul de scumpa, asa incat vedeti cum faceti sa redacteze bine actiunea un avocat ca altfel pierdeti o gramada de bani pe expertiza.
Aveti nevoie si de martori si, daca faceti dovada, puteti cere si o parte din cheltuielile cu sarcina si lauzia.
Pensia va fi de 1/6 din cat puteti dovedi dvs ca are venitul net.
Chiar daca se va stabili ca el e tatal, instanta poate respinge sa poarte numele tatalui daca acesta nu e de acord.
Copilul poate ramane cu numele dvs si chiar ar fi indicat dat fiind faptul ca va locui cu dvs.
De acord cu colega, ar trebui sa reevaluati importanta numelui pentru copilul dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume! romeoiasi romeoiasi Doresc sa chem parintii in instanta, care sunt despartiti sa i-au numele lor... Actualmente folosesc un nume care nu este al meu... este a fostului sot al ... (vezi toată discuția)
Stabilire paternitate / pensie alimentara situatia este urmatoarea> astept un bb. tatal biologic, fostul prieten, nu vrea sa recunoasca copilul. nu stiu cum se procedeaza. la momentul nasterii ... (vezi toată discuția)
Paternitate ameliepr ameliepr Buna ziua. Am un bebe de 9 luni. Nu sunt casatorita, iar tatal copilului nu a venit sa il recunoasca. Initial luasem hotararea de a nu-l da in judecata si de a ... (vezi toată discuția)