avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plati CASS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plati CASS

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca sunt obligata sa platesc contributii de asigurari sociale de sanatate pentru anul 2016 chiar daca nu am realizat in acest an nici un fel de venit !
Mentionez ca am platit pentru lunile ianuarie si februarie 2016 dupa care nu am mai reusit sa platesc ,dar nici nu am solicitat sau beneficiat de servicii medicale.
Pentru aceste luni neplatite din 2016 , ANAF ul poate instituii titlu executoriu ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:38, 14 Februarie 2017
Da, ori platiti lunar contributia la sanatate, ori platiti doar cand aveti nevoie doar pentru ultimile 7 luni cumulate. Depuneti declaratia 604 la ghiseu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul 604 se poate depune online? precious007 precious007 Buna ziua, Revin cu o intrebare, nu am reusit sa ma clarific dupa ultima mea postare. Formularul 604 se poate depune online? A reusit cineva sa depuna ... (vezi toată discuția)
Venituri din investitii, nu sunt salariat. ce declaratie depun? forumistul forumistul Am numai venituri din investitii, nu sunt salariat. Ce declaratie depun la ANAF pentru calculul Asigurarolor de Sanatate ? Nu sunt persoana fara venituri ... (vezi toată discuția)
Cass, anaf si declaratia 604 precious007 precious007 Buna ziua, Am vrut sa deschid acest topic pentru ca am gasit erori pe site si un numar mare de oameni dusi in eroare tocmai din cauza unui articol de pe ... (vezi toată discuția)