avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract part time magazin alimentar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract part time magazin alimentar

Consultanta pe care o solicit se refera la numarul de ore ce trebuie sa le contina 2 contracte de munca part time (2 angajati) pentru a acoperi programul de functionare de 8 ore al unui magazin cu profil alimentar - SRL (asociat unic) , respectiv:

1. Un lucrator comercial - cu un contract de munca individual - 2 ore / zi;

2 Asociatul unic , fiind si administratorul SRL -cu un contract de munca individual - 1 ora / zi in functia de director.

Pentru acoperirea programului de functionare a magazinului , de 8 ore , in cele 5 ore , pentru care nu exista un angajat ,poate sa comercializeze marfa Asociatul unic , el fiind si administratorul SRL-ului (avand un contract de munca individual - 1 ora / zi in finctia de director ) ?

Este strict necesar sa fie stipulat in Actul Constitutiv al societatii ca Asociatul unic /administratorul are si atributiile unui lucrator comercial ?
Calitatea de Asociat unic și Administrator/Director ii da dreptul acestuia sa vanda in magazin mai mult decat o ora / zi, având contract doar pentru o ora /zi?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:59, 14 Februarie 2017
Vedeti daca va ajuta aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat unic intr-un srl cu contract de munca ca si director general angelica36 angelica36 buna ziua am si eu o intrebare sunt asociat unic la un srl sunt angajata cu cim pe postul de director general si am un magazin cu haine momentan nu am angajat ... (vezi toată discuția)
Contract partial de 4 ore maritica 1 maritica 1 administratorul indeplineste si functia de vinzator cu 4 ore punctul de lucru va fi intr-un centru comercial as putea sa stau in magazin mai mult pot ... (vezi toată discuția)
Unic asociat angajat cu 2 ore MURO MURO DECI.... Unic asociat angajat in firma cu contract partial de munca de 2 ore. Program de la 8-10 . Firma care nu desfasoara activitate cu publicul cii se ... (vezi toată discuția)