avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... probleme juridice legate de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

probleme juridice legate de pensii

Buna ziua,

Decizia de pensionare am primito cu ziua de 02.08.16 ,in continuare am lucrat pana in ziua de 02.12.16 cand am incetat activitatea (in acest timp=4 luni)am primit salariul normal.In februarie anul acesta am primit pensia dar restanta s-a acordat numai petru lunile decembrie+ianuarie.Este normal?Nu trebuia sa se calculeze de cand am primit decizia de pensionare?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 21:48, 14 Februarie 2017
Daca e pensie anticipata sau anticipata partiala - da. Pensia anticipata se pune in plata cu data incetariiactivitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare partial anticipata CyMargarit CyMargarit Este cazul angajatului la o societate privata care solicita pensionare partial anticipata, intruneste conditiile legale pentru aceasta şi a cerut ... (vezi toată discuția)
Pensionar anticipat partial, continuare activitate ela-ela ela-ela Buna ziua, Am un salariat care a primit decizia de pensionare anticipata partiala, dar care doreste continuarea activitatii la actualul angajator (pensie ... (vezi toată discuția)
Cand primesc prima pensie Dandumio Dandumio In data de 21 decembrie 2014 am primit de la comisie incadrarea in gr.I pensie invaliditate.Incetarea raporturilor de munca a inceput cu 31 decembrie 2014. ... (vezi toată discuția)