cmariusstancu a scris:
Multumesc. Nu e tarziu dosarul se afla la Fondul de garantare si deocamdata este vorba de un precontract de vanzare. Banca nu a aprobat creditul Cumparatorului...progr. prima casa. Noi vrem totusi sa vanda,...dar sa ne si asiguram....de suma datorata...ref. la viitorul propietar...inca nu-l stim, desigur sunt convins ca-l va interesa rezolvarea situatiei. Multumesc de raspuns. Sarbatori fericite
Gata raportam "inchiderea" cazului pe cale amiabila
Am primit o mare parte din bani si suntem cu plata la nivelul Dec.2009 la furnizori. Acum se fac incasarile pentru restul de Decembrie si pentru Ianuarie 2010. Fostul Admin a platit din banii dupa vanzarea apartamentului (familia sa de fapt;)) 77.000 lei la RADET, 36.000 lei la Rebu si un rest de 15.000 la Apanova. Suntem aproape la zi si mai ales fara penalizari de peste 100 lei/zi. Nu avem sperante pentru reintregirea Fondului de Rulment sau cel de reparatii (mai ar fi circa 30.000+7.000 aprox.)si inca nu am hotarat daca facem expertiza...dar acum dupa cea am recuperat mare parte din bani...nu cred ca se mai justifica. Multumesc de ajutor!