avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Merita sa incerc in tara asta?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Merita sa incerc in tara asta?

Buna seara!
Sunt nou aici, sper sa primesc ajutor, asa ca am sa trec rapid la subiect.
Sunt intr-un impas, si as aprecia o parere de la voi, mai ales daca este din partea unui avocat.
Eu sunt student in alta tara, si anul trecut in decembrie, am venit de sarbatori in tara. Am plecat cu ea intr-o dimineata cu parintii, si pe drum a avut loc un accident, unde soferul unui autotorism Audi a6 2012 cu volan pe dreapta m-a lovit, eu fiind conducand masina parintilor, o Dacia Logan, aflata pe numele tatalui.
In urma accidentului, dupa mult chin, la 2 ore, a venit politia, timp in care soferul din a6 a baut apa, au venit rudele sa il ajute. La echilotest, a venit politia, si dupa aceste 2 ore aproape, tot i-a iesit alcolemie.
In urma accidentului, un parinte a fost transferat la un spital deoarece avea dureri in piept. Dupa ce a venit politia, poze, tam tam, cu greu am carat masina la un service.
Trebuie sa mentionez ca titlul in cazua este cu un rost. Individul asta este oleaca de "pestoi" mai pe romaneste.
Individul avand masina din anglia si deoarece nu a fost pe numele lui, nu a avut asigurare.
Acum incepe povestea. Masina a ajuns la un service dacia, de unde individul a tot refuzat de 1 luna si jumatate sa o repare. Eu am plecat din tara, deoarece...sunt student. Dupa discutii telefonice inregistrate, am constat ca ma tot bate la cap sa repar masina, unde o cunostina era sa moara din cauza reparatiilor ieftine si de proasta calitate(s-a blocat caseta de directie dupa 700m, rezultant un accident foarte grav). Recent, tatal meu, a mers la service unde a fost lasata masina, service autorizat dacia. Concuzia: masina disparuse, aia au spus ca a venit cineva sa ia masina, si asta este clar furt. A mers tatal la politie, si nu s-a rezolvat nimic. Deci el ar repara masina, fara hartiile necesare de la politie, intr-un service ne-autorizat. Ba chiar respectivul individ comisar de la politie(comisar aparent) i-a spus ceva gen: sa taca din gura daca vrea sa fie masina reparata.
Eu l-am sunat pe individ, si a inceput sa ma ameninte de data asta, avand totul inregistrat. Colac peste pupaza, sincer, cel pe care este masina este si las, ii e frica sa deschida gura.
Si in final, ultima mea speranta, era sa il dau in judecata. Voi ce ma sfatuiti, are sens sa imi bat capul, sau suntem in Romania, si sa accept aceasta situatie oribila?
Cel mai recent răspuns: guestuser1 , utilizator 19:44, 14 Februarie 2017
De ce il tot sunati pe pestoi?
In urma accidentului a fost deschis dosar penal pentru vatamare din culpa.
Faceti plangere penala in termen de 2 luni de la producerea accidentului si constituiti-va parte civil in proces.
Daca masina a disparut din service faceti plangere penala la parchet impotriva service-ului.
Daca acceptati situatia este optiunea dvs..
L-am sunat mai mult de nevoie, deoarece cel care are masina este foarte grabit, ca sta fara masina, ca nu are rabdare. Mai pe romaneste, toate oalele se sparg in capul meu. Sunt nehotarat si indecis sincer, de asta am postat aici. Daca si politia, in loc sa iti ofere dreptate raspunde de la departare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu masina cd cbulance cbulance Buna ziua, Am fost acrosat intr-un sens giratoriu de o masina/duba cu numere de CD. Eu eram pe banda II, lipit de sensul giratoriu, iar individul a venit ... (vezi toată discuția)
Accident cu masini la plecarea de pe loc cu o masina parcata pe strada bcpi.in bcpi.in Buna ziua! In seara zile de 4 iulie 2014, am incercat sa plec cu masina din fata blocului unde locuiam impreuna cu alta persoana(in dreapta mea, de fapt ... (vezi toată discuția)
Accident rutier provocat de un cal DANA DAVID DANA DAVID In data de 30.03.2010 la ora 21.30 ma deplasam catre casa cu autoturism personal, dacia 1310. De sub un pod au iesit in galop 2 cai.Cum au aprut dintr-o data ... (vezi toată discuția)