avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legislatie acordare spor ”secret de serviciu”
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legislatie acordare spor ”secret de serviciu”

Buna ziua!

As dori sa ma ajutati sa gasesc OMAI nr. 121/2007 care modifica OMAI nr. 275/2002 precum si OMAI nr. 289274/5.02.2010. Incerc sa gasesc cit mai multe informatii legate de acordarea unui spor de 8 % functionarilor publici din administratia publica locala pentru asa numitul ”secret de serviciu”. Cum se acorda, care ar fi criteriile, etc. In instituia in care lucrez doar o parte dintre functionari au acest spor , altii nu. Nu stim de ce, desi toti lucram exact in aceleasi conditii.Multumesc.
In ORDIN nr. 395 din 31 ianuarie 2008 privind acordarea sporului pentru pastrarea confidentialitatii in legatura cu informatiile clasificate pentru personalul din Administratia Nationala a Rezervelor de Stat -emis de Ministerul Internelor si Reformei Administrative, la art 2 se mentioneaza cuantumul si criteriile de acordare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor confidentialiate sofia1975 sofia1975 oameni buni,juristi,ajutati-ma cu un sfat>Lucrez intr-o institutie publica comunala si printre muulte atributii am si de executare silita.La aceasta treaba ... (vezi toată discuția)
Discriminare salariala functionar public intr-o primarie iustin78 iustin78 Sunt funcționar public de executie, inspector clasa I grad profesional principal cu gradatia vechimii 5 în cadrul unei administrații publice locale. In ... (vezi toată discuția)
Care dintre legi prevaleaza? Talida Covaci Talida Covaci Buna ziua, Ca urmare a unei solicitari pe care am trimis-o la Ministerul Apararii Nationale am fost informata ca nu mi se poate comunica valoarea (fie si ... (vezi toată discuția)