avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozitare arenda agricultura
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozitare arenda agricultura

Buna seara,
Pentru depunerea impozitului de 21,5% pe venitul din arenda pe anul 2016 ,arendasul ce formular trebuie sa depuna Mentinez ca arendasul este PFA pe norma de venit si nu are angajati
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: androceul1948 , utilizator 17:22, 16 Februarie 2017
Va rog sa cititi materialul de la adresa urmatoare care se aplica si la cazul dumneavoastra [ link extern ]
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea veniturilor din arenda codrina.ama codrina.ama Va rog sa-mi spuneti daca prevederile art. 83 si 62 din Codul fiscal, cu privire la impozitarea veniturilor obtinute din arendarea terenurilor agricole se ... (vezi toată discuția)
Impozit pe arenda neretinut de arendas gbranzoi gbranzoi Am primit arenda sub forma de numerar. Am fost pus sa semnez ca nu mi s-a oprit impozit. Ce obligatie de declarare a impozitului si a cass am in acest caz? (vezi toată discuția)
Impozitarea contractului de arenda Mihaita123 Mihaita123 In Codul fiscal scrie ca arendasul trebuie sa plateasca impozitul pe venit si cass, in numele arendatorului. Atunci care este contribuabilul, arendasul sau ... (vezi toată discuția)