avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Analize anuale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Analize anuale

Buna ziua Ma intereseaza daca am dreptul la analize anuale gratuite .Mentionez ca am medic de familie care zice ca numai din 3 in 3 ani am dreptul.Sufar de psoriazis de 30 de ani si sunt sub tratament .Daca am dreptul cum pot sa-i dovedesc acest lucru Multumesc
Buna ziua!
Da, teoretic aveti dreptul, dar in ultimii ani nu s-au mai facut, intrucat nu au fost fonduri alocate. Pentru mai multe clarificari, intrebati si la Casa de Asigurari de Sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare analize gratuite pt.gravida Shiva Shiva Fiind gravida, medicul de familie mi-a inmanat o lista de analize teoretic gratuite. Practic, la toate laboratoarele s-au terminat fondurile alocate. Platesc ... (vezi toată discuția)
Asistent personal vasiletudurean vasiletudurean Buna ziua.Am depus la primaria c-lung mold. un certificat de handicap grav ptr.mama mea,am solicitat angajarea unui insotitor si mi s-a spus ca indemnizatia ... (vezi toată discuția)
O persoana cu handicap usor poate beneficia de bilet gratuit de tratament? elena_1234 elena_1234 Buna seara, O persoana cu handicap usor poate beneficia de bilet gratuit de tratament? Doamna de la casa de pensii spune ca nu, sa plateasca jumatate de ... (vezi toată discuția)