In cat timp trebuie sa elibereze angajatorul adeverinta de salariat in timpul concediului medical?trebuie desemnata o persoana in caz ca angajatul nu vrea sa se deplaseze?
Concediul medical se elibereaza de medic in baza adeverintei emise de angajator. Fara aceasta adeverinta nu se poate emite concediul medical. Deci eliberarea adeverintei trebuie facuta astfel incat sa nu se depaseasca prima zi, perioada de concediu care se acorda si nici sa se treaca in luna urmatoare.
Cererea se depune la angajator, in scris, cu nr. de inregistrare/ data de catre beneficiarul CM sau de o persoana desemnata de acesta daca beneficiarul de CM nu se poate deplasa/ este internat, etc.
Motivare absente
utc
Buna ziua,
Am avut 2 saptamani internare cu copilul in varsat de trei ani, mi s-a eliberat doar o adeverinta din care rezulta ca am fost internata. Pe baza ... (vezi toată discuția)
Accident de munca
Vlahul
Am cazut pe gheata si am fractura de trohiter,mentionez ca transportul era asigurat de firma unde lucrez cu voucher,am coborat din taxiu in fata blocului unde ... (vezi toată discuția)