avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament

Buna ziua! Doresc sa cumpar un apartament de la o doamna care l-a achizitionat la licitatie in urma cu 7 luni. Sunt interesat sa aflu daca pot aparea probleme in viitor cu aceasta achizitie. Gen licitatia sa fie atacata in instanta sau alte probleme. Mentionez ca vanzatoarea detine actul de adjudecare si actele vor fi semnate in fata notarului. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cristian.gdc , utilizator 22:32, 17 Februarie 2017
Vanzatirul a prezentat extras de carte funciara ?
Da. Este trecuta vanzatoare in cartea funciara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament executat silit Cristian.gdc Cristian.gdc Buna ziua! Doresc sa cumpar un apartament de la o doamna care la randul ei l.a cumparat la o licitatie acum 7 luni. Pot aparea probleme dupa aceasta achizitie? ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat la licitatie ContSters337365 ContSters337365 Buna seara ! As avea si eu cateva nelamuriri: Am de gand in urmatoarele zile sa cumpar un apartament de la cineva cunoscut pe un site de anunturi online ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament florinbv24 florinbv24 Buna seara. Am o nelamurire legata de apartamentul pe care vreau sa il cumpar de la o persoana fizica. In extrasul de care funciara pentru informare la partea ... (vezi toată discuția)