avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare venit paypal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare venit paypal

Buna ziua,

Intrebarea ar fi: in situatia in care jobul de freelance este remunerat online prin paypal, cont legat la un cont bancar de persoana fizica din romania, anaful va pune intrebari despre provenienta banilor si eventualele taxe aferente? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 13:01, 17 Februarie 2017
Da, trebuie sa aveti pfa si sa-l declarati.
depinde cum vi se face plata: daca e specificat contract, etc. atunci ar cam trebui declarati; daca plata insa vi se face cu optiunea "friends & family" atunci, nu trebuie declarati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie declarat acest venit catre anaf? Alexandrupp Alexandrupp Am o dilema. Incepand din 2019 ajut persoane sa treaca un anumit nivel la un joc online. In schimb, ei imi trimit anumite sume de bani prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o întrebare : de-a lungul timpului am primit ... beatrice13r beatrice13r buna ziua am si eu o întrebare : de-a lungul timpului am primit cadouri in bani pe Paypal ca family and friends. Bănuți pe care i-am virat in contul bancar. ... (vezi toată discuția)
Inselaciune pe internet Olty01 Olty01 Salut! In urma cu doua saptamani am platit un youtuber (ca sa intelegeti despre ce este vorba : un om care face diferse filmulete pentru youtube - destul de ... (vezi toată discuția)