avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Trebuie declarat acest venit catre ANAF?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Trebuie declarat acest venit catre ANAF?

Am o dilema. Incepand din 2019 ajut persoane sa treaca un anumit nivel la un joc online. In schimb, ei imi trimit anumite sume de bani prin intermediul aplicatiei paypal. Pe aceasta aplicatie ai posibilitatea sa trimita banii folosind optiunea “friends or family” (prieteni sau familie). Intrebarea mea este, trebuie declarat acest venit catre ANAF? Trebuie sa platesc impozit pe acesti bani chiar daca au fost trimisi folosind optiunea “friends or family”?
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:02, 12 Octombrie 2020
asa ar fi corect, prestati un serviciu si obtineti un venit. Mai departe, e decizia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune pe internet Olty01 Olty01 Salut! In urma cu doua saptamani am platit un youtuber (ca sa intelegeti despre ce este vorba : un om care face diferse filmulete pentru youtube - destul de ... (vezi toată discuția)
Impozitare venit paypal machedona machedona Buna ziua, Intrebarea ar fi: in situatia in care jobul de freelance este remunerat online prin paypal, cont legat la un cont bancar de persoana fizica din ... (vezi toată discuția)
Declarare venituri suplimentare stefandumitru37 stefandumitru37 Sunt cetatean roman, domiciliat in Romania si de curand mi s-a ivit ocazia sa ajut cateva persoane straine din SUA. Acestia nu vor sa semneze nimic cu mine si ... (vezi toată discuția)