avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... buna ziua am si eu o întrebare : de-a lungul timpului ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

buna ziua am si eu o întrebare : de-a lungul timpului am primit ...

buna ziua am si eu o întrebare : de-a lungul timpului am primit cadouri in bani pe Paypal ca family and friends. Bănuți pe care i-am virat in contul bancar. De curând am devenit creator de conținut pe o platforma foarte cunoscuta și am început sa câștig cate ceva. As vrea sa declar acel venit dar ideea e ca nu știu dacă mi se va cere sa plătesc din urma pentru ceea ce am retras de pe Paypal. Banii primiți ca family and friends (donatie, ajutor, etc) se impozitează ?
Cel mai recent răspuns: beatrice13r , utilizator 14:31, 24 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aceia nu se impoziteaza . Doar ce faceti acum ca activitate economica .( creare contint)
Vă mulțumesc pentru răspuns !!!

Grama Cornel - Consultant fiscal a scris:

Nu aceia nu se impoziteaza . Doar ce faceti acum ca activitate economica .( creare contint)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune pe internet Olty01 Olty01 Salut! In urma cu doua saptamani am platit un youtuber (ca sa intelegeti despre ce este vorba : un om care face diferse filmulete pentru youtube - destul de ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa declar banii primiți? Andr.carmen96 Andr.carmen96 Bună ziua ! Primesc bani pe PayPal de aproximativ 4 ani de la iubitul meu din America .Am retras mereu pe contul meu de Raiffiesen . Banii sunt sub formă ... (vezi toată discuția)
Declarare venituri suplimentare stefandumitru37 stefandumitru37 Sunt cetatean roman, domiciliat in Romania si de curand mi s-a ivit ocazia sa ajut cateva persoane straine din SUA. Acestia nu vor sa semneze nimic cu mine si ... (vezi toată discuția)