avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitate de degustare promovare produse
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitate de degustare promovare produse

O societate comerciala cu activitate de productie vrea sa-si promoveze produsele prin organizarea unor degustari saptamanale la sediul acesteia sens in care doreste constituirea unei formatiuni cu membrii selectati(club, asociatie) pe anumite criterii pt a nu crea un haos permitand accesul unui nr.nelimitat de persoane...sub ce forma credeti ca s-ar putea organiza o astfel de activitate din punct de vedere legal? sunt necesare ceva autorizatii in acest sens??? e nevoie de suplimentarea obiectului de activitate?
Cel mai recent răspuns: jurimar , utilizator 09:05, 20 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pt raspuns...daca vom opta pt o suplimentare de activitate unde credeti ca ne-am incadra in ce cod?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Club privat - legislatie, conditii, piedici sabynp sabynp As dori sa stiu care sunt exact pasii pentru a deschide un club privat (cunoscutul concept \"country club\"). Un spatiu destinat unui numar limitat de membri ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! pentru codul caen 9312, activități cluburilor sportive, ... lunguemi lunguemi Bună ziua! Pentru codul caen 9312, activități cluburilor sportive, am citit pe site-ul caen.ro ca nu este nevoie de autorizație de funcționare de la ... (vezi toată discuția)
Asociatie sportiva... catalin redu catalin redu buna ziua... as dori niste referinte despre constituirea unei asociatii sportive... daca am un fan club inregistrat... pot sa mai adaug pe langa inca un ... (vezi toată discuția)