avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut intre doua persoane fizice
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut intre doua persoane fizice

buna seara!
am imprumutat unei persoane o suma de bani(1000 euro)mai am posibilitatea sa recuperez aceasta suma de bani.am doar chitanta cum au fost trimisi banii.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: maryus1 , utilizator 15:38, 21 Octombrie 2009
Ce fel de probe are nevoie persoane respectiva pt. a dovedi imprumutul? Cele doua contracte nu sunt valabile ca proba in instanta?
Buna ziua, am dat inprumut unei persoane suma de 16000 roni fara dobanda pe termen de 6 luni sa-mi dea inapoi daca nu im-i plateste dublu, am facut acte la notart mai este 30 de zile pana trebuie sa mi-i de banii.
in caz ca nu primes banii, unde trebuie sa ma adresez si cum pot sa-i recuperez ?


P.C. din cate am auzit eu numai vrea sa-mi dea banii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare cu reclamatie la politie viodn viodn Exista posibilitatea de a fi reclamata la politie [ chiar de catre un politist ] din cauza intarzierii platii unei sume de bani, imprumutate de la acesta [cu ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre doua persoane fizice 25z 25z urmeaza sa dau un imprumut la o persoana fizica .fiind vorba de o suma destul de mare as vrea cateva sfaturi.suma urmeaza sa fie returnata in urmatoarele 4 ... (vezi toată discuția)
Imprumut irina_istrate irina_istrate In cursul anului trecut, am imprumutat, esalonat, o ruda prin alianta cu sume de bani. Toate imprumuturile s-au efectuat din ianuarie pana in octombrie. La un ... (vezi toată discuția)