avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde gasesc conditiile in care pot face schimb de tura ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde gasesc conditiile in care pot face schimb de tura ?

Buna seara, lucrez in sistemul sanitar si va rog sa-mi spuneti daca pentru a face un schimb de tura trebuie sa "epuizez" concediul de odihna.
Sunt mentionate undeva conditiile in care se pot face schimburi de tura? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:29, 18 Februarie 2017
Numai in regulamentul intern al angajatorului sau intr-o procedura operationala emisa la nivelul acestuia puteti gasi asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista o lege care interzice schimbul de ture intre colegi ? andreeaborcan25 andreeaborcan25 BUNA. RECENT, SEFA MEA MI A SPUS CA NU POT SA MAI FAC SCHIMB DE TURA CU COLEGA MEA, DEOARECE LA INCEPUTUL ACESTEI LUNI S AR FII APROBAT O LEGE CARE INTERZICE ... (vezi toată discuția)
Program de lucru 9:00 - 18:00 anca_2007 anca_2007 Cat de legala este stabilirea unui astfel de program de lucru? :stunned: Este mentionat ca atare in regulamentul de ordine interioara, totusi: care sunt ... (vezi toată discuția)
Schimburi de tura intre colegi radupm radupm buna ziua. eu lucrez intr-un spital in ture de 12 ore. as dori sa stiu la cate schimburi de tura intre colegi am dreptul pe luna si daca am acest drept. va ... (vezi toată discuția)