avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia de proprietari - montare centrala termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia de proprietari - montare centrala termica

Ca proprietar al unei asociatii , ce documente trebuie sa dau asociatiei daca vreau sa imi pun centrala termica si sa rrenunt la apa calda si agentul termic
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 13:31, 19 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
nu sunteti "proprietar al unei asociatii" ca asociatia nu va apartine.
Sunteti proprietar in cadrul unei asociatii

Fireste, trebuie sa aveti acordul asociatie pentru centrala.
Daca mai exista si altii locatari care au centrala, e relativ simplu.

Daca sunteti primul: posibil ca asociatia sa refuze ruperea dumneavostra din sistemul centralizat de incalzire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord asociatie locatari montare centrala termica de apartament MAlin28 MAlin28 Buna seara, Locuiesc in Ploiesti si, dupa cum probabil ati vazut si la TV, compania de stat din Ploiesti nu mai furnizeaza apa calda de la 1 august. De ... (vezi toată discuția)
Bransare/debransare agent termic bdana_ro bdana_ro Buna ziua...in cadrul unei asociatii de proprietari nou infiintata, locatarii racordati la sistemul centralizat de incalzire pot fi debransati daca sunt ... (vezi toată discuția)
Montare centala termica de apartament nicu_strat nicu_strat m-am debransat de la reteau termica a blocului , in regie proprie , am depus o nota in care am anuntat administratorul asociatiei de locatari de efectuarea ... (vezi toată discuția)