avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ordonanta prezidentiala ajutati-ma
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ordonanta prezidentiala ajutati-ma

buna ziua va rog ajutatima cu o informatie.sunt in proces cu fostul concubin pentru custodia fetitei de 3 ani care de 2 luni este la el.am avut 3 zile la rand procesul pentru ordonanta presidentiala ca fetita sa stea la mine pana la terminarea procesului si ieri am primit raspuns ca mia fost respinsa cererea.am avut probe cu el video.uri cu el ca este un alcoolic ..dovada ca a lovit fetita si ia lasat semne pe spate am avut 2 martori care au spus adevarul si ei au avut 2 martori mincinosi si asta a vazut si dna presedinta.a adus fetita la judecatorie pt consiliere sa vada cum rectioneaza cand ma vede si a reactionat foarte bine mai bine decat ne asteptam nu a avut nicio proba ca eu nu imi pot creste fetita ancheta sociala a fost bine.luni fac recurs din nou dar va rog sa ma ajutati cu un sfat dc ar fi putut sa imi respinga cererea.pe tot parcursul procesului se vedea cu ochiul liber ca dna presedinta a vazut ca au mintit toti si martorii lor la fel si bateau numai la bani nu la copil.cum e posibil in ce conditii puteau sa imi respinga.am vreo sansa sa castig la recurs?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 17:52, 18 Februarie 2017
Vă sfătuiesc să să studiați actele din dosar deoarece este important de văzut declarațiile martorilor. Contează ceea ce s-a consemnat privitor la declarațiile martorilor și nu ceea ce ați auzit dvs în sală. Studiați toate probele și dacă din acestea rezultă că în mod evident soluția instanței este greșită, menționați asta în calea de atac și puteți avea șanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizitare si custodie copil ContSters117797 ContSters117797 dupa o rel de concubinaj de 3 ani si jumate a mai ramas doar fetita noastra.mentionez ca am fost dat afara din casa, mi s-au spart lucruri si la ora actuala ... (vezi toată discuția)
Custodie comună Adriandrumas Adriandrumas Sunt tata am o fetiță de 9 luni suntem in divorț am facut ordonanță PREȘIDENTIALA si mia facut programul de 2 ori pe săpt in fiecare luni si vineri de ... (vezi toată discuția)
Inscenare marian1973_bc marian1973_bc Buna seara. am o problema cu care ma confrunt. Va rog sa-mi dati un sfat daca se poate. Am avut o lucrare de instalatii la cineva, si nu mi-a platit iar ... (vezi toată discuția)