avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer interspitalicesc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer interspitalicesc

Ca asistent medical, ma pot transfera de la un spital monospecialitate dintr-o comuna la un alt spital (de urgenta) dintr-un oras alaturat?
Cel mai recent răspuns: Miki_C , utilizator 20:17, 20 Februarie 2017
Nu ma poate ajuta nimeni?
Nu aveti cum sa va transferati cu locul de munca, intrucat aceasta institutie - transfer - numai exista reglementata in Codul Muncii
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer intraspitalicesc/ normativul de paturi/medic surgeon surgeon Buna seara! intrebrile mele sunt: - se poate transfera un medic dintr-o sectie in alta pe un post liber in cadrul aceluiasi spital, pe aceeasi ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata logofatu logofatu Buna seara, Imi poate spune cineva la cat concediu fara plata am dreptul daca am vechime totala in munca 23 ani, iar in institutia in care lucrez acum am 3 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! sunt asistent medical si lucrez in cadrul unui spital ... GabrielaDD GabrielaDD Buna ziua ! Sunt asistent medical si lucrez in cadrul unui spital judetean de urgenta din Iasi. Momentan ma aflu in concediu de crestere copil si as dori ca ... (vezi toată discuția)