avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia de crestere a copilului

Cred ca am mai postat o intrebare asemanatoare,dar sunt inca nelamurita.am beneficiat de indemnizatia de crestere a copilului din data de 27.04.2014-15.03.2016(cand a implinit fetita 2,ani),apoi am ramas acasa din motive personale(nu am mai avut nici un venit.acum in aprilie 2017,urmeaza sa nasc,si in februarie m-am angajat (dupa calculele mele imi mai trebuiau 2 luni cotizate ca sa pot beneficia de indemnizatia de crestere).credeti ca as putea sa ma incadrez si eu in drepturi?
Cel mai recent răspuns: iakobgabriela , utilizator 17:01, 20 Februarie 2017
www.avocatnet.ro/content/for...

Coroborand cele mentionate in link-ul de mai sus cu faptul ca v-ati incadrat in februarie 2017, atunci veti beneficia de indemnizatia pentru CCC.
Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizația de ccc iakobgabriela iakobgabriela Buna ziua.as dori să vă deranjez si eu cu o întrebare.in perioada aprilie 2014-martie 2016.am beneficiat de concediu de creștere a copilului(rămânând ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie 2016 Bianca1983 Bianca1983 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o clarificare,conform noi legi a indemnizatiei. Situatia mea: Bebe 11 luni, am ales sa stau doar un an acasa, pe data de ... (vezi toată discuția)
Incadrare concediu prenatal Foriana Foriana Buna ziu,vreau sa stiu cum e cu concediul ptr risc maternal.Eu lucrez din 25 mai 2017,in urma unui consult sunt insarcinata prima luna,lucrez tot timpul stand ... (vezi toată discuția)