avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto

Am depus actele astazi pentru restituirea taxei auto prin ordin judecatoresc si mi s-a zis ca nu se stie cand o sa o primesc pentru ca legea prin care se specifica restituirea este abrogata. Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: AVOCAT GEORGIANA URIAN , Avocat 13:14, 20 Februarie 2017
Ati depus o cerere la AJFP sau o actiune la instanta de judecata?

Pe cale administrativa nu o sa primiti, insa pe cale judecatoreasca da.
Anterior inregistrarii unei actiuni la instanta este necesara formularea unei cereri catre AJFP in vederea restiturii taxei pe cale administrativa. Dupa primirea raspunsului negativ, va adresati insnatei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu capucino capucino Se mai poate recupera pe instanta timbrul de mediu pe care l-am platit in 2016? Daca da, care e procedura? Cei de la finante habar nu au avut... dar am vazut ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto kikimorar kikimorar In 13 ianuarie 2017 am depus cererile pentru restituire taxa auto pentru doua masini, inmatriculate una in 2011 si a doua in 2012, plus toate documentele ... (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu tomoiagaioan tomoiagaioan Cum recupereaz suma platita pe timbrul de mediu, la inmatricularea autoturismului? (vezi toată discuția)