Buna ziua, am la tara un cuptor pe lemne, si as vrea sa deschid o afacere din aceasta si nu stiu cum trebuie procedat.
De aceea, va intreb urmatoarele:
- daca fac paine si o vand trebuie sa declar veniturile la finante?
-trebuie sa respect anumite conditii igienico-sanitare si eventual sa am autorizatii de la institutiile din domeniu?
Mentionez ca painea se face exact cum se facea mai demult, adica cu maia, aluatul se framanta manual, focul se face exclusiv cu lemne si coacerea pe vatra iar faina este obtinuta de la o moara din vecinatate din grau recoltat personal.
As dori sa ma indrumati catre pasii care sunt de urmat !
Mancati sanatos!!(?)
nucu$
[b]Concluzie nutritionista[/b]
Pentru cei preocupati de o alimentatie sanatoasa, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii:
(Este o usurare ... (vezi toată discuția)
Esecuri culinare
Ares-3
In asteptarea unei retete in [b]Ce va place sa gatiti?[/b] care sa ma ajute sa transform niste linte ce arata absolut descurajant in ceva comestibil, m-am ... (vezi toată discuția)