avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Brutarie traditionala pe cuptor cu lemne
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Brutarie traditionala pe cuptor cu lemne

Buna ziua, am la tara un cuptor pe lemne, si as vrea sa deschid o afacere din aceasta si nu stiu cum trebuie procedat.
De aceea, va intreb urmatoarele:
- daca fac paine si o vand trebuie sa declar veniturile la finante?
-trebuie sa respect anumite conditii igienico-sanitare si eventual sa am autorizatii de la institutiile din domeniu?

Mentionez ca painea se face exact cum se facea mai demult, adica cu maia, aluatul se framanta manual, focul se face exclusiv cu lemne si coacerea pe vatra iar faina este obtinuta de la o moara din vecinatate din grau recoltat personal.

As dori sa ma indrumati catre pasii care sunt de urmat !

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: NicuB1979 , utilizator 17:04, 20 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce va place sa gatiti? hanselline hanselline Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac? Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu ... (vezi toată discuția)
Mancati sanatos!!(?) nucu$ nucu$ [b]Concluzie nutritionista[/b] Pentru cei preocupati de o alimentatie sanatoasa, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii: (Este o usurare ... (vezi toată discuția)
Esecuri culinare Ares-3 Ares-3 In asteptarea unei retete in [b]Ce va place sa gatiti?[/b] care sa ma ajute sa transform niste linte ce arata absolut descurajant in ceva comestibil, m-am ... (vezi toată discuția)