avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restante la plata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restante la plata

Pentru certificarea corectitudinii calculelor privind repartizarea cheltuielilor lunare, instanta de judecata, a cerut atat reclamantului cat si paratului sa plateasca in mod egal, un expert contabil. Am comentat decizia si am fost informati ca daca nu acceptam plata expertizei care ne revine, atunci cererea noastra va fi respinsa.
Surpriaza!
Aceasi instanta de judecata, in alt dosar, ne inpune, sub sanctiunea anularii actiunii noastre, sa platim in tatalitate un expert contabil desemnat care sa certifice veridicitatea pretentiilor formulate.
Partea parata nu a cerut expertiza contabila.
Ce putem face in aceasta ultima situatie, deoarece in prima relatata am platit jumatate din cota repartizata si cu toate acestea,am primit un nou termen, pentru refacerea raportului de expertiza,la cererea paratei in pofida faptului ca expertiza contabila a respectat cerinta instantei de judecata si parata nu a avut alta obiectiuni atunci cand a fost incheiat procesul verbal.
Cel mai recent răspuns: Victor Brosser , Alte profesii 17:50, 21 Februarie 2017
Faceti ce va cere instanta, angajati un avocat, si cereti cheltuieli de judecata in care intr si plata expertului si a avocatului.
Restantele pe care vreti sa le recuperati sunt mai vechi de 3 ani?
Pana la proces ati mai notificat proprietarul pentru restante?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila cioareccarmenmariana cioareccarmenmariana Am fost dată în judecată (în pretenţii)de asociaţia de locatari pentru plata unor cheltuieli de întreţinere.La primul termen judecătorul a solicitat ... (vezi toată discuția)
Proces cu asoc: asistare/participare la expertiza contabila judiciara fbogdan fbogdan Litigiu cu Asoc. Propr, eu sunt parat. S-a admis expertiza contabila. Avocatul meu spune ca nu are baza legala ca sa ceara instantei sa admita ca eu (parat) sa ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica - obiectiuni? lovistean lovistean Buna ziua, In procesul de judecare pentru obtinerea/recunoasterea unui drept de servitute s-a dispus, de catre instanta, efectuarea unei expetize tehnice ... (vezi toată discuția)