avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Chirie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Chirie

In situatia in care sotul urmeaza sa treaca de la statutul de angajat la PFA ce urmeaza a avea sediul in casa proprietatea ambilor soti, se pot deduce cheltuieli pt. chiria unei incaperi care va fi utilizata exclusiv pentru activitatea PFA ?
Daca da cum se incheie contractul de inchiriere.
Pentru incaperea respectiva ulterior se pot deduce si chetuieli de amenajare, tencuieli, pardoseala, zugraveli, mobilare.etc?
Cel mai recent răspuns: kukingrid , utilizator 15:04, 11 Septembrie 2009
Am o camera la mansarda (din cele 5 camere ale casei) care la ora actuala este netencuita si nu are pardoseala (parchet, PVC) si pe care as inchiria-o in starea in care este, urmand a fi amenajata pe cheltuiala ei de PFA-ul care urmeaza sa o utilizeze. Este posibil ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat cret georgeta cret georgeta Buna ziua, As dori, un sfat la urmatoarea problema. Sunt P.F.A. si am incheiat un contract de comodat intre o persoana fizica si PFA, in baza caruia pot deduce ... (vezi toată discuția)
Patrimoniu pfa mirela.onciu mirela.onciu Buna ziua, Detin o PFA care desfasoara activitatea de transport persoane in regim de taxi. Cind am mers la administratie pentru stabilirea normei de venit ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat sau de inchiriere infosyst infosyst Cum se deduc cheltuielile cu tva si cheltuielile aferente la contractele de comodat sau inchiriere de catre firma care se muta in spatiul respectiv. Facturi ... (vezi toată discuția)