avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Inchidere firma si stocul de marfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Inchidere firma si stocul de marfa

Am o societate care momentan este suspendata. As vrea sa o inchid pt ca nu mai am activitate. Nu am datorii de nici un fel, dar un stoc de marfa. Ce fac cu marfa respectiva ca sa pot sa inchid firma? Tre sa platesc tva-ul la marfa respectiva? Marfa este fizic pe stoc.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 19:34, 21 Februarie 2017
Buna ziua,
Daca ati dedus TVA la cumparare, trebuie sa colectati acuma TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot deveni din firma platitoare de tva firma neplatitoare? oanai2006 oanai2006 Buna ziua,va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca pot deveni din firma platitoare de TVA , firma neplatitoare si daca da in ce conditii;firma mea se ocupa ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma/suspendare activiate bejenaru bejenaru Buna ziua, As vrea sa stiu care ar fi cea mai simpla si ieftina metoda de a inchide o firma , SRL cu obiect activitate comert cu amanuntul (haine, cosmetice, ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate noua si transfer afacere catre ea. silviu2403 silviu2403 Buna ziua, Am o societate comerciala de aprox. 6 ani, platitoare de tva si cu datoriile la zi. Mi-a fost declarata inactiva de catre cei de la Anaf pentru ... (vezi toată discuția)