avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Daune morale intervenient forțat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Daune morale intervenient forțat

Asiguratorul meu a fost dat in judecată Pt daune morale in urma unui accident rutier soldat cu o vătămare corporală . Eu figurez ca intervenient forțat . Asiguratorul se poate întoarce împotriva mea ? Precizez ca dosarul penal era închis . Ce ar trebui sa fac ? Asiguratorul ar trebui sa plătească suma ?
Cel mai recent răspuns: Mihai1005 , utilizator 20:47, 27 Ianuarie 2019
Nu.
Mulțumesc dar de ce a apărut aceasta situație ?
Ultima modificare: Duminică, 27 Ianuarie 2019
Mihai1005, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurator rca solicita recuperarea despagubirii suportate KMaria KMaria Buna , Anul trecut in august s-a intamplat sa fiu implicata ca si conducator auto, intr-un accident rutier minor. Nici in momentul de fata nu sunt 100% ... (vezi toată discuția)
Asigurarile accident okey okey la un accident cu victime intra asigurarile pentru despagubiri Acum asigurarile dupa despagubirea victimilor vor incerca sa-si recupereze despagubirea data ... (vezi toată discuția)
BunĂ ziua...daca am cumpĂrat o masina iar proprietarul mia ... majestik majestik BUNĂ ZIUA...DACA AM CUMPĂRAT O MASINA IAR PROPRIETARUL MIA DAT CONSIMTAMANTUL SA CIRCUL CU ASIGURAREA LUI IAR INTRE TIMP AM PRODUS UN ACCIDENT CU DAUNE ... (vezi toată discuția)