Pot raporta la DNA un inspector ITM care la sesizarea mea a efectuat un control la societatea reclamata si mi-a trimis cu nerusinare un raspuns de genul am verificat si din foile de prezenta a reiesit cutare...ori la aceasocietate nu a fost niciodata vreo forma de evidenta a prezentei....Multumesc...
Text din discutia deschisa avut in vedere, citez: ".... ...Sa va zic pe scurt in ce a constat sesizarea mea....am lucrat la o societate 3 ani (si peste program si unele sambete),,,si ma tot duceau cu vb in ceea ce priveste actele (lucra si sotia acolo si era insarcinata si m-a rugat sa nu fac scandal ca e in situatia asta delicata) eram coasigurat pe spatele sotiei si cand a intrat in postnatal am cerut pt mine o adeverinta pt medic si atunci s-au panicat (eu nemaifiind coasigurat!) si mi-au facut contract dar un contract de 2 ore pe zi!!!."
Decizia ICCJ nr. 37/ 2016 este aplicabila in conditiile in care, asa cum am mentionat si in mesajul anterior, se dovedeste in instanta ca a lucrat fara CIM o anum eperioada de timp.
In cadrul procesului, expertul desemnat de instanta de judecata va putea verifica toate documentele prezentate de firma si dupa caz, instanta de judecata poate aproba o expertiza grafica.
Accesul la justitie este garantat prin constitutie.
Lucru sambata
constantin25
Lucrez in cadrul unei societati cu contract de munca individual pe perioada nedeterminata. Contractul a fost incheiat pentru un program de lucru de 8 ore pe zi ... (vezi toată discuția)