avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea nr. 9/1998
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea nr. 9/1998

Legea 9/1998 mai este in vigoare? Si cum pot afla numarul dosarului depus de mama mea cu privire la despagubire!???
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:32, 22 Februarie 2017
Doar o parte din Legea nr.9 din 8 ianuarie 1998 privind compensatiile cetăţenilor Români pentru bunurile trecute în proprietatea statului bulgar în urma aplicarii Tratatului dintre România şi Bulgaria mai este in vigoare

[ link extern ]

Pentru a vedea ce s-a intamplat cu dosarul mamei dvs., luati legatura cu comisia judeţeană sau a municipiului Bucureşti pentru aplicarea legii.
Mama dvs mai este in viata? Cand a fost depus dosarul? Nu ati primit nicio notificare cu privire la cuantumul despagubirilor?

INFORMAŢII TELEFONICE PRIVIND STADIUL DOSARELOR

Serviciul soluţionare dosare Legea nr. 9/1998 și Legea nr. 290/2003 (LUNI, MARŢI, MIERCURI ŞI JOI doar în intervalul orar 12:00 - 16:00):

Tel. 021-200 94 85
Fax. 021-200 94 83

Pentru titularii de dosare constituite în temeiul Legii nr. 9/1998:
Email: legea9@anrp.gov.ro

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere dosar pentru recuperarea drepturilor deportatilor din bulgaria Costine Costine Buna ziua! Stie cineva daca se mai depun acte pentru obtinerea despagubirilor pentru deportatii din Bulgaria sau unde as putea sa ma interesez? [quot] (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru încheierea cãsatoriei în mexic dionisiia dionisiia Va rog sa imi spuneti ce acte imi sunt necesare in vederea unei casatorii in Mexic.Statutul meu civil acum este divortata.In afara de certificatul de divort si ... (vezi toată discuția)
Cazier juridic Olga Dretcaru Olga Dretcaru Buna ziua! Am o intrebare. Eu sunt cetateanca Republicii Moldova si am vaza de resedinta in Chisinau. Am nevoie de cazier juridic din Romania pentru ... (vezi toată discuția)