avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul succesoral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul succesoral

Dupa decesul tatalui meu, si impartirea masei succesorale intre mama si 2 copii, mi-a revenit o cota parte de 3/8 dintr-un ap cu 4 camere. Eu impreuna cu sotia si cei 2 copii (am un ap cu 3 camere cumparat cu credit ipotecar, pe care l-am inchiriat deoarece nu faceam fata ratelor), nu avem unde sta, iar mama si fratele meu, nu vor sa ma primeasca in acel apartament.Ce pot face in aceste conditii?
Cel mai recent răspuns: adison , utilizator 05:11, 12 Septembrie 2009
Daca nu ajungeti la o intelegere cu fratele si mama sa le vindeti cota dvs , atunci solutia este o actiune in justitie solicitand iesirea din indiviziune.
Nimeni nu poate sa fie obligat sa stea in coproprietate....
ms!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot vinde casa parinteasca fara acordul fratelui? Bambi4true Bambi4true Detin cota parte din apartamentul parintesc ( mostenire de la tata ) pe care eu si mama vrem sa-l vindem, insa fratele se opune ( ca mai bine ia jumatate din ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii marinica71 marinica71 mama mea a decedat in 1992 si doresc dezbaterea succesiunii dar tatal meu nu doreste.ce pot face pt ca nu l pot convonge dar eu doresc asta?mentionez ca mai am ... (vezi toată discuția)
Sunt mostenitoare si cu toate astea am fost data afara din casa eles eles buna ziua, in urma cu 6 ani tatal meu a decedat, a urmat apoi succesiunea la care am luat parte impreuna cu mama si fratele meu pentru un ap.(in Bucuresti) cu ... (vezi toată discuția)