avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma cu punct de lucru nedeclarat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma cu punct de lucru nedeclarat

Am un vecin care desfasoara activitate intr-o cladire alaturata care apartine altei firme.aceasta este inactiva de 5 ani.dar in aceasta cladire are magazin alta firma care nu a declarat punctul de lucru aici.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 08:56, 23 Februarie 2017
Buna ziua,
Care este intrebarea dumneavoastra?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare punct de lucru bryana46 bryana46 Buna ziua numele meu este Loredana si am o intrebare. Am un magazin alimentar deschis intr-un spatiu inchiriat dar folosesc doar jumatate de spatiu. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Cand exista obligatia de a declara un punct de lucru? Catalin Brasov Catalin Brasov Am un birou intr-o alta localitate, decat cea in care firma isi are sediul. La acest birou se desfasoara activitati cum ar fi: prezentarea oferte clientilor ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru stef83400 stef83400 Buna seara Am infintat de curand o societate comerciala care are ca obiect un magazin online cu sediul social la mine in apartament.Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)