Am rugamintea sa-mi raspunda cineva ce inseamna cele de mai jos, eu fiind in calitate de parat in acest caz. Acele cote parte 1 din masa succes. ca sot suprav si apoi iar 1 din ce a ramas si 3/8 fiecare din mostenitori descendenti de fiecare sau la amandoi.
"Complet: C
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea având ca obiect acţiune în constatare a calităţii de moştenitor, formulată de reclamantul B C , în contradictoriu cu pârâţii, L S V şi M G I.
Constată deschisă succesiunea în urma decesului defuntei B V. D, decedată la data de 26.10.2014. Constată că masa succesorală rămasă în urma defunctei se compune din cota de 1 din imobilul apartament cu 4 camere, situat în localitatea ..., precum şi din autoturismul Dacia...
Constată că moştenitori sunt reclamantul B C cu o cotă parte de 1 din masa succesorală, în calitate de soţ supravieţuitor, pârâtul L S V cu o cotă de 3/8 din masa succesorală, în calitate de fiu şi pârâta M G I cu o cotă de 3/8 din masa succesorală, în calitate de fiică.
Constată că, restul cotei de 1 din masa succesorală aparţine reclamantului.
Obligă pârâţii să plătească reclamantului, suma de 1604,25 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, sub forma taxei judiciare de timbru, potrivit cotei lor părţi de 3/8.
Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Pronunţată în şedinţă publică, azi, 22.02.2017. "
Cel mai recent răspuns:
castoras31 , utilizator
21:46, 23 Februarie 2017