avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune instanta

Vreau sa cer in instanta anularea unei succesiuni, la care nu am fost chemata desi aveam dreptul, fiind nepoata bunicului, dupa tata care a decedat inaintea bunicilor! Am nevoie de un certificat de calitate mostenitor eliberat de un notar? Sau ma pot adresa instantei direct , fara acest certificat, prezentand doar actele de stare civila..certificat nastere, certificat deces tata si bunici..etc, urmand asadar instanta a stabili calitatea mea de mostenitor?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:20, 24 Februarie 2017
S-a dezbatut succesiunea si dumneavoastra nu ati fost chemata?
S-a facut o succesiune partiala doar pt un teren, fara a include si apartamentul. Eu si fratele meu nu am fost chemati!
Cati ani au trecut de atunci?
Cazul dvs. este mult mai complicat decât puteți înțelege.
Dacă deschideți aiurea procesul îl puteți pierde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea succesiunii după bunicii din partea tatălui (decedat și el) în instanță. cum pot intra în posesia moștenirii? mariancristielena mariancristielena Buna ziua ,de 4 ani de zile exista un proces pe rol la judecatoria sect .2,pt dezbaterea succesiuni, tatal meu a fost chemat in instanta de un cumnat , sotul ... (vezi toată discuția)
Succesiune bunica gina taban gina taban Buna ziua,bunica a avut 2 copii,ea a decedat,unul din fii a decedat si acesta din urma are 3 copii.Fiul decedat a avut o garsoniera la care 2 din copii au ... (vezi toată discuția)
Dovedire calitate de mostenitor pentru dezbatere succesiune SeaPoison SeaPoison Buna ziua, Tatal meu impreuna cu cei 3 frati ai sai la data de 25.12.2016, cand acesta a decedat, erau in faza de strangere documente in vederea deschiderii ... (vezi toată discuția)