avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot sa demisionez daca semnez un contract de munca pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot sa demisionez daca semnez un contract de munca pe perioada determinata?

pot sa demisionez daca am semnez un contract de munca pe perioada determinata si inca nu a expirat?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:35, 11 Septembrie 2009
Da, nu este nici-o difernta.

La demisie trebuie sa acordati un preaviz de 15 zile calendaristice sau 30 daca aveti functie de conducere.

Demisia nu deschide dreptul la somaj, pe cand incetarea conrtactului prin expirare va da dreptul la somaj daca aveti stagiul necesar.

daca sunteti cumva in perioada de proba, puteti inceta conrtactul oricand in perioada de proba prin notificare angajatorului in acest sens, fara preaviz.
1. Puteti sa demisionati dar sa respectati perioada de preaviz, in care trebuie sa va duceti la munca.
2. Ati avut CIM pe perioada mare, de nu se poate sa-l duceti pana la capat?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se demisioneaza,dupa cresterea copilului[3ani]? botos ilona botos ilona buna seara,am fost pe ingrijire copil 3 ani,dupa maternitate,iar la sfirsitul lunii ar trebui sa ma intorc la firma care sunt angajata..dar nu doresc acest ... (vezi toată discuția)
Demisie - repercusiuni simionah_2014 simionah_2014 buna ziua, vreau sa ma ajutati cu o nelamurire. as vrea sa-mi dau demisia de la firma la care lucrez deoarece nu imi convine salariul (minim pe economie), ... (vezi toată discuția)