avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 200
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 200

Buna, am nevoie de ajutor in legatura cu urmatoarea situatie: o pers fizica isi vinde actiunile detinute la o firma, in anul 2016 sub valoarea lor. Are fisa de portofoliu pe -124000lei. Depune pana in mai 2017 decl 200 cu aceasta suma cu minus?? Ma gandesc ca daca nu are castig din tranzactie, nu datoreaza impozit? Mai are ceva de depus in afara de decl 200? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:19, 25 Februarie 2017
Da, completati in d200 acea valoare la pierdere, listati in dublu exemplar declaratia 200 si o depuneti la registratura de la finante impreuna cu o copie dupa fisa de portofoilu pentru anul fiscal 2016. Altceva nimic.
Multumesc pt ajutor! Deci nu e problema ca e pierderea mare?
Nu conteaza din moment sunt reale datele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare declaratia 200 cornelsb cornelsb Cum completez declaratia 200 in cazul in care am vandut actiuni la o banca? Actiunile au fost cumparate in martie 1993 cu echivalentul a 5000 dolari, si ... (vezi toată discuția)
Cumpararea fortata a actiunilor si declaratie la anaf janinageorgescu janinageorgescu Buna seara, Ne-am pomenit zilele trecute ca primim fiecare, eu si sotul, prin postas, cate 828 lei fiecare, reprezentand \\"valoarea bruta a actiunilor\\" ... (vezi toată discuția)
Impozitare venit din vanzare actiuni Polescu_Paul Polescu_Paul Va rog sa ma sprijiniti in urmatoarea problema: Actiunile mele la Unicredit Tiriac, le-am vandut bancii la oferta facuta tuturor actionarilor in aprilie ... (vezi toată discuția)