Buna ziua.Sunt divortata de sotul meu de aproximativ 6 luni.Primul apartament in care am locuit cu aceasta in urma cu 20 de ani a fost primit de la primarie (gratuit)pentru meritele sale de Revolutionar.Ulterior, acel apartament a fost vandut, iar cu suma primita pe acesta + imprumut bancar, am cumparat un alt apartament de 3 camere, in acte fiind amandoi trecuti ca si copropietari.Dupa divort, acesta a inceput sa fie violent verbal, santajandu-ma pe mine si pe fiica mea (20 de ani) sa plecam din casa.Am plecat in urma insistentelor sale si momentan noi doua locuim cu chirie.Doresc sa fac partajul, pentru a primi 50 la suta din suma apartamentului in care el a ramas, insa acesta sustine ca nu am niciun drept la apartament, deoarece partial a fost achitat din banii primului apartament, ce i-a fost oferit de la Primarie.Este adevarat ca nu am niciun drept la o cota din apartament?Va multumesc!
Partaj intre soti
sofiamaria
Buna ziua, va rog frumos cine ma poate ajuta cu o nelamurire. inainte de casatorie detineam un apartament pe numele mamei mele, apartament care l-am vandut ... (vezi toată discuția)