avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plangeri,Sesizari
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plangeri,Sesizari

Buna.As avea o intrebare in legatura cu plangere depusa la Parchetul de pe langa Tribunal sau Judecatoria, dupa depunerea unui plangere dupa cat timp se inregistreaza dosarul sau dupa cat timp se proceseaza primul proces? 5ani,10ani sau 20 de ani sau depinde de nationalitate persoanei sau se conformeaza dupa codul de procedura sovine rasiala si nu se ia in considerare minoritatile inafara romanilori si se calca tot drepturile lori.Multumesc
Cel mai recent răspuns: kegla49 , utilizator 20:05, 25 Februarie 2017
Numar de inregistrare vi se da la depunerea plangerii, numar unic de parchet se aloca in cateva zile, cat dureaza e greu de spus, teoretic activitatea de UP sau de judecata ar trebui sa se desfasoare intr-un un termen rezonabil.
Spre exemplu, daca dacă activitatea de urmărire penală nu se îndeplineşte într-o durată rezonabilă, se poate face contestaţie după cel puţin un an de la începerea urmăririi penale la judecătorul de drepturi şi libertăţi de la instanţa căreia i-ar reveni competenţa să judece cauza în primă instanţă, solicitându-se accelerarea procedurii.
Ce inseamna termenul rezonabil o perioada de 10-20 de ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tergiversarea unui dosar la parchet tzepeche tzepeche Buna seara! In martie 2016 am facut o plangere penala la Parchet, in mai 2016 am fost chemat la politie pentru declaratie iar de atunci si pana acum nu am ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie tegiversare u.p. Narcisa_ Narcisa_ Instanta a admis plangerea si a trimis dosarul la parchet unde a dispus inceperea U.P. De la data de cand dosarul se afla la parchet, au trecut 9 luni de ... (vezi toată discuția)
Durata cercetari penale. _Alin_ _Alin_ Am facut o plangere impotriva unei ord. a procurorului. Instanta (jud. de cam. preliminara) mi-a admis plangerea si a trimis cauza catre parchet pentru ... (vezi toată discuția)