Am avut un prieten care vindea telefoane pe OLX. Mi-a cerut contul de la banca pentru ca clientii sai sa ii transfere banii pe transport in contul meu, el neavand cont la vreo banca.
Eu nu am mai auzit de el din decembrie, probabil a plecat in Anglia sau alta tara. El pleca mereu in strainatate.
Acum am fost chemat la politie pentru ca am plangere pe numele meu, deoarece el nu a trimis niciun colet persoanelor care au apelat la el.
Ce mi se poate intampla ???
Eu as da si banii de la mine omului, nu e problema de 25 lei. Am hotarat ca sa imi inchid contul la banca sa nu mai existe si alte probelem.
De azi vara au trecut mai multe luni ... probabil a spus cand va trimite bunul ,probabil nu .
Cand cumperi un bun (despre asta e vorba) e firesc sa fie expediat in momentul primiri banilor (100% sau parte ,in functie de intelegere) ,nicidecum peste luni .
datorie sau nu?
BlackBeauty
:help:Buna ziua.
Prietena mea are o problema si incerc sa o ajut prin a ma interesa de anumite lucruri.
Nu demult cineva s-a oferit sa ii cumpere un produs ... (vezi toată discuția)
O chitanta gresita
kotelvero
As dori sa stiu care sunt sansele sa castigam in instanta daca intentam proces la o persoana(client) cu care nu cadem la pace(trebuie sa ne dea diferenta de ... (vezi toată discuția)