Buna seara
Sunt casatorita de 3 ani si am un baietel de 2 ani jum
Sotul meu este o prrsosna cate are mai multe femei si din acest motiv nu mai doresc sa continui relatia
Nu avem bunuri comune , relatia cu copilul este buna in ciuda faptului ca lucreaza pana seara tarziu copilul este fascinat de el
Problema este urmatoarea
As dori sa divortez dar imi este frica sa nu imi ia copilul in vonditiile in care eu nu lucrez si nici casa nu am
Ce ma sfatuiti ?
Multumesc
Având în vedere vârsta copilului, există o mare probabilitate ca minorul să vă fie încredințat. În acest caz ar trebui să vă angajați un avocat pentru divorț.
Apreciez ca desi dvs nu aveti o locuinta si nici un loc de munca, aveti sanse ridicate ca domiciliul minorului sa fie stabilit la dvs si nu la tata.
Nu puteti sa va mutați cu minorul la părinții dvs sau la alte rude, pentru a indica instanței adresa unde puteti locui cu minorul? (Eventual in timpul divorțului si dupa divort)
Va sfatuiesc sa apelați la un avocat care sa va ajute in aceste demersuri.
Aveți unde sa locuiți cu copilul și sa aveți dovada?
Este un aspect esențial care se va analiza de instanta.
Dacă copilul nu are unde sa locuiască instanta nu poate sa îl dea la mama.
Mai bine nu va grăbiți sa deschideți un proces decât sa riscati inutil.
Pot locui acasa la parintu mei , nu este asta o problema
Sorul are bani , casa si din acest motiv sunt ingrijorats ca nu voi primi copilul
Nici de angajat nu ma pot angaja pt ca 2 zile pe sapt merg cu copilul la terapie comportamentala
Am inteles ca minorul se incredinteaza parintelui care detine casa si salar.
Si nici probe impotriva adulterului nu am decat martorii care cunosc problemele dintre noi
Divort
iuliana83
buna ziua.am si eu o intrebare la care as dori un raspuns concret daca e posibil..duc o viata de calvar cu sotul meu,de ceva vreme stau la parintii mei insa ei ... (vezi toată discuția)
Evacuare
Mih30
Buna ziua, ne confruntam cu urmatoarea situatie....sotul meu are un contract de vanzare cumparare cu drept de uzufruct tatalui si mamei. Noi locuim in aceasta ... (vezi toată discuția)