avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de arenda incheiat pe o perioada nedeterminata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de arenda incheiat pe o perioada nedeterminata

Buna ziua. As avea si eu o intrebare.
Sotul meu ar vrea sa ia un teren (2500 mp) in arenda de la o ruda. Mentionez faptul ca aceasta ruda este in varsta, copiii lui sunt toti plecati si nu ii intereseaza terenul sau plata arendei, iar pentru terenul respectiv batranul are un titlu de proprietate pe numele parintilor sai (nefiind facuta dezbaterea mostenirii). Ca sa fim cat de cat acoperiti in fata legii, am putea sa facem acest contract pe o perioada nedeterminata? Ce implica aceasta "perioada nedeterminata", in cazul in care se poate face ?
Multumesc anticipat!
P.S. Noi am vrea sa-l si cumparam, dar cum am mai spus, nu este facuta dezbaterea mostenirii, titlul de proprietate fiind pe numele parintilor batranului, acesta din urma fiind mostenitor.
Cel mai recent răspuns: alinabudau , utilizator 10:23, 28 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Si in acest caz ce as putea sa fac legal?
~ Conținut șters la cerere ~
Prima varianta este exclusa pentru ca ar costa de 10 ori mai mult decat terenul. Vom incerca a doua varianta.
Multumesc de raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este de facut ???????????? klaudia772001 klaudia772001 E o poveste un pic mai lunga si trebuie sa o iau de la inceput. Casa socrilor mei este impartita in doua 1/2 apartine lor si 1/2 bunicii.Bunica a decis sa ... (vezi toată discuția)
Probleme succesorale tex tex Buna seara Ma scuzati ca va deranjez am si eu o mare problema Tatal meu a decedat in urma cu patru luni , de atunci fratele lui mai mare ne face numai ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu proprietate Nicolae1957 Nicolae1957 Buna ziua, Daca ma poate ajuta cineva.... iata care este problema mea: Acum un an si jumatate a decedat mama mea . Mostrnitori sunt eu si sora mea. La ... (vezi toată discuția)