avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Inlocuire produs in garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inlocuire produs in garantie

Am cumparat o placa video care s-a defectat in perioada garantiei ,am trimis placa la magazinul online de unde am cumparat-o iar in perioada de 15 zile am primit un mesaj care imi spune ca placa mea a fost inlocuita,(doar atat) cand am primit coletul cu placa video am observat ca inauntru era o alta placa video cu alte caracteristici nesigilata si ambalata in vechiul ambalaj cu care am trimis placa defecta.
As vrea sa stiu daca produsul inlocuit trimis de magazin trebuie sa fie NOU .
Cel mai recent răspuns: AVOCAT GEORGIANA URIAN , Avocat 21:42, 26 Februarie 2017
Da, normal ar fi ca produsul înlocuitor sa fie unul nou si care are aceleasi caracteristici cu produsul inlocuit.
Luati legatura cu firma vânătoare si comunicati acest e aspecte.
Puteti sa expediati in acest sens si o
notificare scrisă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de retur al unui produs defect cristiulian cristiulian Buna ziua, Am o nelamurire in privinta unei comenzi facuta cu ceva timp in urma, la distanta. Dupa o prealabila consultare telefonica si citirea ... (vezi toată discuția)
Probleme vanzare pe site de anunturi ismikanda ismikanda Buna! Acum cateva zile am vandut o componenta IT, pe un site (bine-cunoscut la noi in tara, de vanzari/cumparari). Un domn din oarecum apropierea localitatii ... (vezi toată discuția)
Legea 443/2003 unombun unombun Salut, Ma intereseaza mai multe aspecte ale legii: -vanzarorul este obligat sa preia un produs pentru a-l trimite in service,chiar daca exista service in ... (vezi toată discuția)