avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... deces un parinte fara dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

deces un parinte fara dezbatere mostenire

Tatal meu a decedat acum 10 ani. Noi suntem 3 frati si nu am facut dezbatere de mostenire in urma decesului tatalui si nici nu am dat declaratie de acceptare a mostenirii.
Intrebarea mea ar fi daca mama ar putea face acte pe casa ( act de vanzare cumparare sau testament) numai la unul din copii fara acceptul celorlalti doi
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 10:51, 27 Februarie 2017
Pai nu se poate fiindca nu s-a dezbatut succesiunea dupa tata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se împarte moștenirea? MContender MContender În situația în care unu dintre părinți decedează cum se împarte moștenirea primită de ei după părinți lor? Detalii: În cazul în care există o ... (vezi toată discuția)
Va rog sfatuiti-ma!!! dreptul meu la mostenire?!?!? Audry Audry Buna ziua! Am mai explicat cazul acesta si nu prea am primit raspunsuri (de fapt cred ca n-am explicat bine). Situatie: tatal meu are un certificat de ... (vezi toată discuția)
Neintelegere familiala... alex83 alex83 buna ziua...tata-l nostru a decedat in 2011 si mama nu a dezbatut mostenirea...mentionez ca mama ne-a parasit acum 10 ani si acum vine sa isi ia ... (vezi toată discuția)