avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... grupa de munca.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

grupa de munca.

Personalul care lucreaza într-un salon de coafura beneficiaza de grupa de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 28 Februarie 2017
Pentru a se beneficia de asa ceva, trebuie sa fie indeplinite anumite conditii mentionate in legislatie.
Si care ar fi acele condiţii? Mulţumesc.
1. In primul rand, trebuia facuta incadrarea în condiţii deosebite a locului de muncă, conform H.G. nr. 246/2007.

2. Nominalizarea salariaţilor care îşi desfăşoară activitatea în locurile de muncă în condiţii deosebite de către angajator, împreună cu sindicatele reprezentative, potrivit legii, sau, după caz, cu reprezentanţii salariaţilor.

3. Angajatorul este obligat să depună, în termen de 10 zile, la casele teritoriale de pensii documentul prin care se dovedeşte reînnoirea avizului de încadrare a locurilor de muncă în condiţii deosebite şi lista cuprinzând categoriile profesionale care lucrează în aceste locuri de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa de munca alisacris21 alisacris21 daca poate cineva sa ma lamureasca si pe mine. tatal meu are scris in crtea de munca, ca intre 1.04.2001-1.03.2007 a lucrat in conditii deosebite. acesti ani ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca Karmen_2 Karmen_2 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca salariatii unei institutii publice ( bugetara) , platita din fonduri pubice, pot beneficia de grupa de munca (a ... (vezi toată discuția)
Grupele 1 si 2 taiate din 1 aprilie 2001 la o intreprindere metalurgica Lamax Lamax Buna, lucrez la o int.metalurgica (otelarie) in acelasi loc de munca din 1978 si din 1 apr 2001 s-au taiat grupele. pe parcurs am fost privatizati de 2 ori ... (vezi toată discuția)