avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperate teren donat la stat in anii 70
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperate teren donat la stat in anii 70

Buna ziua,

Va rog daca se poate un sfat cu privire la:

In anul 1948-1950 mama mea a cumparat cu chitanta de mana un teren de 100 mp in sector 3 Bucuresti de la o doamna care a vandut mai multe parcele la diversi pana s-a facut o strada. Pe acel teren s a construit o casa de catre mama mea ,casa care in anii 1970 s-a demolat la cererea primariei deoarece au fost inundatii si o parte a cazut iar ceilalti dupa strada au fost nevoiti sa se mute la bloc .Terenul pe care a fost casa mamei mele cum am spus era cumparat doar cu chitanta de mana si martori ,a fost donat de catre proprietara care era batrana si probabil din alte considerente pe care nu le cunosc ,primariei.
In perioada inndatiilor ramanand fara casa am fost nevoiti sa cumparam un apartament sa daramam si sa evacuam ce a mai ramas din casa .Priaria nea despagubit doar pentru ceva materiale ramase din demolare.

Intrebarea mea este cum pot sa recuperez acel teren daca nu mai exista martori in viata si detin doar nistre inscrisuri nelegalizate .
sau ce alta varianta am de a obtine ceva

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Act de vanzare cumparare falsificat viorelvsl viorelvsl Buna ziua Va rog sa ma ajutai si pe mine,in urmatoiarea speta. In anul 1970 tatal meu a cumparat un teren inpreuna cu fratele sau cu o chitanta de mana ,cum ... (vezi toată discuția)
Recuperare casa+teren anndutza anndutza Buna ziua. Am locuit si nascut in Fundata, jud. Ialomita. Tatal meu a cumparat casa si terenul in anul 1970. S-a facut atunci o chitanta de mana, dar care s-a ... (vezi toată discuția)
Lesire din indiviziune teren? razvancluj razvancluj buna ziua de ceva vreme ma lovesc de nenumarate probleme ...pe scurt in 70 bunici au venit la cluj de la tara si au cumparat prin o conventie cu martori o ... (vezi toată discuția)