avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Formular E401
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Formular E401

Se poate completa formularul E401 daca solicitantul nu mai este cetatean roman dar are rezidenta in Romania.?Tatal copilului lucreaza legal in Austria iar mama locuieste impreuna cu copilul in Romania
Cel mai recent răspuns: 23anam , utilizator 18:40, 6 Martie 2017
teoretic. alocatia este un drept al tuturor copiiilor cetateni romani. pot aplica si cetateni straini legal domiciliati in romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatiile de stat claumona70 claumona70 Buna seara.Sunt casatorita cu un cetatean Austriac de origine romana din 2001.In urma casatoriei au rezultat 2 copii nascuti in Austria.Conform legislatiei ... (vezi toată discuția)
Alocatia europeana Keyla Keyla Am postat intrebarea si la sectiunea \"legislatie europeana\"dar poate aici e mai potrivita.Sper la un sfat din partea unora care s-au confruntat cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Lulusi Lulusi Buna ziua, In aprilie 2017 o sa nasc in UK, copilul urmand sa aiba dubla cetatenie tatal avand rezidenta in UK. Eu am incetat contractul de munca in tara in ... (vezi toată discuția)