avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare in Iasi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare in Iasi

Buna ziua, is cetățean al republicii Moldova si am doar pasaport biometric si pot sa mă angajez la un loc de muncă? Si ce acte îmi trebuie? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:16, 28 Februarie 2017
Puteti fi încadrat în muncă în baza avizului de angajare obţinut de angajator respectiv, cu exceptia situatiilor prevazute in legislatia in materie.

Cetatenii straini pot fi angajati in baza pasaportului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare persoana cu pasaport lungeanuadina lungeanuadina Buna ziua, In ce conditii se poate angaja o persoana din Moldova cu pasaport? Ce implicatii sunt? Multumesc! (vezi toată discuția)
Angajare cetatean ucranian alsantcalsan alsantcalsan Buna ziua. Stiti cumva care sunt demersurile pentru angajarea unui cetatean ucrainian care nu are permis de sedere sau de munca ? M-ar interesa institutile la ... (vezi toată discuția)
Sunt cetatean din republica moldova, vreau sa ma angajez pe o ... Oplop Oplop Sunt Cetatean din Republica Moldova, vreau sa ma angajez pe o perioada determinata de 9 luni, la obtinerea permisului de sedere nu se va cere avizul de ... (vezi toată discuția)