avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Sunt înscrisă la o scoala postliceala, iar in prezent sunt in anul 2. Am nascut acum cateva luni si i-au indemnizație.
Intrebarea mea este: mai iau in continuare indemnizația daca renunț la scoala?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 28 Februarie 2017
Veti lua in continuare indemnizatia pentru CCC chiar daca nu mai mergeti la scoala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc ana13 ana13 Am terminat anul acesta facultatea la zi si m-am inscris la o postliceala tot la zi.Sunt insarcinata urmeaza sa nasc in luna decembrie si vroiam sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mirela_7 mirela_7 Buna ziua, M-am inscris la o postliceala particulara dar acreditata de stat in luna iulie anul acesta,intrebarea mea este : pot beneficia de indemnizatie in ... (vezi toată discuția)
Pot lua indemnizatia? Dranzell Dranzell Daca eu am numai 11 luni lucrate si imi mai trebuie o luna de zile pentru a lua indemnizatia, as putea sa mai fac ceva? De exemplu as putea plati o luna de ... (vezi toată discuția)