avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intrebare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intrebare

Am castigat pe fond un proces cu banca termen pentru apel 30 zile dupa o saptamana a m facut indreptare materiala la indreptare materiala am din nou 30 zile pentru apel...intrebare: cum se calculeaza zilele pentru apel de la prima hotararea sau de la indreptare sau sunt apeluri diferite
Cel mai recent răspuns: carmen petrache , utilizator 21:48, 28 Februarie 2017
Nu ma poate ajuta nimeni eu consider ca sunt separate apelurile conform att 446 ncpc
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de apel Florin2015 Florin2015 Buna ziua.Sint nou pe forum de aceea va rog sa imi acordati o mina de ajutor. Am un proces pe care l-am cistigat.La finalul sentintei scrie ca termenul de ... (vezi toată discuția)
Apel impotriva incheierii de respingere a cererii de indreptare eroare materiala & apel impotriva hotararii asupra fondului eugen82 eugen82 am urmatoarea situatie: La fond cererea a fost respinsa, am declarat apel impotriva hotaririi, dosarul se afla pe rolul Curtii de apel. Dezbaterile asupra ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua, Am si eu o problema: am castigat un proces in ultima cale - apel, si desi la termen avocatul a depus chitanta privind onorariul acestuia instanta ... (vezi toată discuția)